Om Uv-jakt.no

Uv-jakt.no

Dette domenet eies og driftes av Witec Norge DA (Tonny Roger Hansen)

Jeg har drevet med uv-jakt siden 1977og startet med import og salg av utstyr til uv-jakt i 1988.
Har deltatt i konkurranser innenlans og utenlans. Og i Norge liker jeg meg best, her finner du det meste, alle steder har sin sjarme og flotte natur. Og det er forskjellige utfordringer en møter når en skal ut å jakte. Om det er i Oslofjorden, Sørlandet, Vestlandet, Trøndelag, Norland, Troms eller Finmark.

Det utstyret jeg selger er det som brukes av erfarene uv-jegere. Selfølgelig er noe beregnet på konkurranse, men som ofte er det det beste utstyret på markedet. Noe av det som selges i dag passer kanskje bedre til jakt på store fisker +50kg og mer. Samt at det selges drakter som passer best til varmere strøk. Noe av det første en uv-jeger må lære seg er Bruk av fiskepinnen til å avlive og bløgge fisken med. De som bruker kniv utsetter seg selv for fare og kan fort skade seg selv. Kniven brukes til sløying av fisken og til beredskap i tilfeller en setter seg fast i noe.

Vi har kurs i uv-jakt, Fridykking og Flaskedykking

Du kan hente varer her i Kristiansund, men vi sender også varer til hele landet.

Har tilgang på overnatting og flere utleie båter. (Kristiasund dykkesenter)

Ta kontakt for mere info, om jeg ikke svarer på tlf der å da er jeg opptatt, send meg gjerne en mail, så ringer jeg tilbake.

Med hilsen
Tonny Roger Hansen

mail: tonny.roger.hansen@gmail.com
mob: 908 57 515